Христо, спасибо за отличную программу. По моему мнению, она лучшая в плане удобства работы на УКВ на данный момент из всех остальных. Не сравнивал ее с остальными по качеству приема, но думаю, что оно не ниже, чем в других программах.
Единственное «НО» - так как программа заточена в основном для работы на УКВ, не надо ее нагружать излишними и не нужными для DX работы на УКВ функциями, в ущерб качеству приема. Лучше больше внимания уделить качеству приема слабых сигналов.
А переключить сплит можно и руками.
Христо, благодаря за страхотната програма. Според мен той е най-добрият по отношение на използваемостта на VHF в момента на всички останали. Не съм го сравнявал с останалите по качество на приемането, но мисля, че не е по-нисък, отколкото в други програми.
Единственото "НО" - тъй като програмата е предназначена главно за работа на УКВ, не е необходимо да я зареждате с ненужни и ненужни за DX работа върху УКВ функции, в ущърб на качеството на приемане. По-добре е да обърнете повече внимание на качеството на приемане на слабите сигнали.
И можете да превключвате сплит на ръка.